BoerVeilig Webinar 'Veilig op stage'

Veilig op stage

Op 19 juni 2024 organiseert BoerVeilig een Webinar over het thema ‘Veilig op stage’. Dit Webinar is speciaal bedoeld voor docenten én stagebedrijven die studenten veilig(er) op stage willen laten gaan. In het Webinar worden tips en trics gedeeld door een veiligheidsdeskundige, docent en melkveehouder. Wat moet je bijvoorbeeld allemaal regelen en bij wie liggen verantwoordelijkheden? Het Webinar geeft antwoord op deze vragen en meer. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. 

Om studenten, docenten én stagebedrijven nog beter te ondersteunen, ontwikkelt BoerVeilig een speciale leskist. De inhoud van deze leskist biedt handvaten om nog beter voorbereid op stage te gaan. Dit Webinar is daar een onderdeel van. Zo werken we gezamenlijk toe naar een ‘generatie ongelukvrij’.

Aanmelden voor het Webinar kan via de volgende link: https://nieuwe-oogst.webinargeek.com/veilig-op-stage

BoerVeilig is een landelijk initiatief vanuit NAJK, Dutch Dairymen Board (DDB), LTO Nederland, NZO, ZuivelNL en Stigas, met als doel om ongelukken op het boerenerf te voorkomen. Dit doen we door ervaringen te delen, bewustwording te creëren en tools aan te bieden zodat melkveehouders veilig hun werk kunnen doen. Kijk voor meer informatie op www.boerveilig.com.