Risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE)

Risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE)

Met de nieuwe RIE van Stigas brengt u de veiligheids- en gezondheidsrisico’s op uw bedrijf in kaart. En u geeft aan wat u gaat doen om deze te beheersen. Een goed opgestelde RIE helpt ongevallen te voorkomen.

Werken er in uw bedrijf mensen onder uw gezag? Dan bent u wettelijk verplicht een RIE te hebben. De RIE van Stigas is laagdrempelig, nodigt uit om in actie te komen en activeert u èn uw medewerkers. Want veilig en gezond werken is een kwestie van gedrag.

Hoe werkt het?

tarief

U krijgt een persoonlijke inlog

Bent u toe aan een nieuwe RIE? Ga dan hieronder naar ‘DIRECT AANMELDEN’. Wij nemen dan contact met u op om af te stemmen welke vorm van ondersteuning u wenst.

U kunt ook bellen met de Stigas Servicedesk: 085 – 044 07 00 (kies voor optie 1). U krijgt dan een persoonlijke inlog en kunt meteen aan de slag. Ook voor meer informatie kunt u bij onze Servicedesk terecht.

Inloggen

Nadat u zich bij ons heeft aangemeld, ontvangt u een mail met uw persoonlijke inlogcode en een link naar de website van uw sector.

Hieronder kunt u ook naar de website van uw sector gaan.
Let wel, u moet zich eerst bij ons hebben aangemeld (zie hieronder in de groene balk DIRECT AANMELDEN) om in te kunnen loggen.

Akkerbouw en vollegrondsteelt -> KLIK HIER
Bloembollenteelt en handel -> KLIK HIER
Bos en natuur -> KLIK HIER
Boomteelt en vaste plantenteelt -> KLIK HIER
Fruitteelt -> KLIK HIER
Glastuinbouw -> KLIK HIER
Hoveniers en groenvoorziening -> KLIK HIER
Mechanisch loonwerk -> KLIK HIER
Melkveehouderij -> KLIK HIER
Paardenhouderij -> KLIK HIER
Pluimveehouderij -> KLIK HIER
Varkenshouderij -> KLIK HIER
Zorgboerderijen -> KLIK HIER. N.B. Samen met de Federatie Landbouw en Zorg (FLZ) heeft Stigas een speciaal pakket voor zorgboerderijen ontwikkeld. Als aangesloten lid bij FLZ ontvangt u ook nog eens korting.

Heeft u eerder de RIE ingevuld?

Heeft u in het verleden een digitale RIE volgens de oude methodiek ingevuld? Via deze link kunt u de RIE terugvinden.
Is uw RIE drie jaar of ouder? Dan adviseren wij u om een RIE op te stellen met behulp van bovenstaande nieuwe methodiek. Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via telefoon 085 – 044 07 00 (optie 1) of via mail: info@stigas.nl.

Ik zoek een contactpersoon in mijn regio