Leren van andere branches over veilig en gezond werken met anderstaligen? Schrijf je in voor deze interessante middag!

Op 6 november vindt de middagbijeenkomst Veilig werken met anderstaligen plaats.
Tijdens deze unieke en éénmalige middag leer je van de sprekers en van elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen tussen de verschillende sectoren.

NS treinmodernisering te Haarlem is de gastheer en verzorgt een rondleiding. Interessante sprekers en een rondleiding over wat ooit als station Haarlem begon en door de jaren heen vele grote metamorfoses heeft ondergaan, maken het programma interessant, praktisch en afwisselend.

Ingrid Blom, Themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland, en Tanja de Jong, Projectleider gezond en veilig werken bij Stigas, vertellen in een break out sessie op welke manier zij extra aandacht hebben voor anderstaligen in de agrarische en groene sector.

Het aantal plekken is beperkt. Meld je daarom snel aan via de website van de NVDO, die deze keer het voortouw heeft genomen bij de organisatie. Aanmelden >>

Vragen? Stel ze gerust aan Marjolein Douwes van TNO of Hetty Vermeulen van vhp human performance. Ook als je als vertegenwoordiger van een sectororganisatie meer zou willen weten over deze CoCreatie.