Resultaten (8)
EASY!Force pistool. (Stigas - Mechanisch loonwerk)
Schoonspuiten van machines en varkenshokken
Easyflow. (Stigas - Mechanisch loonwerk)
Gewasbescherming / spuitwerkzaamheden; vullen van de spuit
Econo Danish trolley loader. (Stigas - Glastuinbouw)
Het laden/transportklaar maken van Deense karren
Een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering. (Stigas)
Bent u werknemer en hebt u een WAO-, Wajong-, WAZ- of WGA (=WIA)-uitkering? Dan kan het oprichten van een eigen bedrijf voordelen bieden. U kunt zich met behoud van uw uitkering oriënteren op het ondernemerschap. Daarbij kunt u deskundige begeleiding ontvangen van een re-integratiebedrijf of een startersadviesbureau.
Eikenprocessierups. (Stigas)
De eikenprocessierups komt in vrijwel heel Nederland voor. Om overlast te voorkomen, laten gemeenten en overheid zo veel mogelijk nesten verwijderen. Ga nooit zelf aan de slag met het verwijderen van nesten. Laat dat over aan professionals.
Elektronische uitwisseling patiëntgegevens. (Stigas)
In de sociale geneeskunde worden gegevens van patiënten en cliënten tussen artsen onderling en met anderen steeds vaker elektronisch uitgewisseld. Patiënten hebben steeds vaker direct toegang tot hun eigen elektronisch medisch dossier. Zij willen deze informatie kunnen delen met bijvoorbeeld hun huisarts, bedrijfsarts, verzekeringsarts, specialist ouderengeneeskunde en andere medisch specialisten.
Elephants Trunk 2 (ET 2). (Stigas - Hoveniers en Groenvoorziening)
Het wordt vooral gebruikt bij het knippen en scheren van hagen. De elephant trunk is een soort van ergonomisch harnas die het gewicht van de heggenschaar verlegt van de armen en schouders naar de heupen. De katrol neemt het grootste gedeelte van het gewicht van de heggenschaar over, waardoor deze niet meer dan 1,5 kg weegt. De uitslag van de katrolkabel en de vorm van de beugel is zo ontwikkeld dat deze dezelfde bewegingsvrijheid heeft als zonder harnas.