Workshop ‘Vlammen zonder afbranden’

Type Workshop
Doelgroep Bedrijven
Rubriek Duurzame inzetbaarheid
Tijdsduur 2 uur
Soort inschrijving Als groep

De actie tien gratis workshops tijdens de Week van de werkstress is helaas gesloten, omdat al tien bedrijven zich hebben aangemeld. Inschrijven voor de workshop is nog wel mogelijk, dan betaalt u het normale tarief van € 475,-.

Deadlines, tijdgebrek, stress…. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de zaken om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als de stress aanhoudt, dan is het een aanslag op ons lichaam. Schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat?

Dat leert u tijdens de in company workshop ‘Vlammen zonder afbranden’. Tijdens deze workshop staat u samen met uw medewerkers stil bij die zaken die voor u en voor hen persoonlijk van belang zijn: hoe blijf ik in balans, lichamelijk en mentaal; waar krijg ik energie van en wat vreet bij mij juist energie; hoe kan ik daar op sturen, op het werk en thuis? Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met handvatten en tips om hier ook echt iets mee te doen. Voor uzelf of om met elkaar op het bedrijf of thuis te bespreken.

DUUR

2,5 uur

LOCATIE

De cursus vindt plaats op uw bedrijf.

TARIEF

Tijdens de ‘Week van de werkstress’ (13 t/m 17 november) geeft Stigas deze workshop aan tien bedrijven gratis weg. Helaas is deze actie gesloten, omdat al tien bedrijven zich hebben opgegeven voor de workshop!
U kunt zich niet meer aanmelden voor de gratis workshop.
Wel kunt u zich nog inschrijven voor de workshop, u betaalt het normale tarief van € 475,-.

Ik zoek een contactpersoon in mijn regio