Doe mee aan de unieke Bedrijfsscan van Sazas

Uw medewerkers zijn belangrijk. Maar hoe bepaalt u waar kansen en risico’s liggen? Hoe staat u ervoor als uw mensen ouder worden of als er meerdere medewerkers langdurig ziek worden? Hoe maakt u de juiste keuzes met betrekking tot de inzet van uw mensen? Daar willen wij graag bij helpen. Sazas heeft hiervoor een uniek kennismakingsaanbod.

Wat is de Bedrijfsscan?

Een Bedrijfsscan laat zien waar uw organisatie staat op HR gebied, met name op personeel en personeelsbeleid. Door een uitgebreide inventarisatie en interviews met zowel medewerkers als directie af te nemen, ontstaat er een ‘0’-meting. Hierdoor krijgt u als bedrijf inzicht en grip op de kansen en risico’s op het gebied van HRM.

De Bedrijfsscan koppelt alle gegevens aan elkaar die van invloed zijn op uw medewerkers. En dat is bijzonder. Want er is geen scan in de markt die dat doet. Door de juiste gegevens aan elkaar te koppelen worden er nieuwe links gelegd, zoals:

Doe de Bedrijfsscan! Nu met korting.

Het voordeel voor u is dat u op deze manier ook een compleet beeld heeft van kansen en risico’s voor uw mensen. Dat houdt uw bedrijf gezond. Sazas klanten krijgen in de introductieperiode een eenmalige korting op de Bedrijfsscan. Op basis van uw ervaringen bepalen we mede of dit een goede toevoeging is in ons dienstenaanbod. Kortom: een mooie kans voor u. Deze scan heeft een waarde van bijna € 4.000,- en in de pilot kunt u profiteren van 50% korting.

Wat levert deelname aan de Bedrijfsscan u op?

De voordelen op een rij:

Deelname

Bent u klant bij Sazas of wilt u klant worden? Dan kunt u gebruik maken van dit unieke eenmalige aanbod. Reageer snel: het aantal beschikbare plekken met korting is beperkt tot 6. Deelname is geschikt voor bedrijven met een bedrijfsgrootte van minimaal 15 medewerkers. Stuur voor 1 januari 2017 een mail met als onderwerp ‘Bedrijfsscan’ naar info@sazas.nl en vermeld hierin uw bedrijfsnaam, aantal medewerkers, emailadres en telefoonnummer. Wij nemen daarna verder contact met u op. Voor vragen bel gerust met onze klantenservice: 071 – 568 91 99.

Het laatste nieuws

Ik zoek een contactpersoon in mijn regio